Bethink Logo
 


Bethink Onderzoek & Advies ondersteunt klanten bij het ontwikkelen en realiseren van projecten in het sociale domein.

 

 

 

 

Bethink

Tel: +31 20 893 293 7

Email: info@bethink.nl

Medewerkers

drs.  C.W. Chee-Wai) Chan

 Chee-Wai Chan
Chee-Wai is de oprichter van BeThink Onderzoek & Advies. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en specialiseerde zich in publiek-private samenwerking.
Als onderzoeker en adviseur ondersteunt Chee-Wai cliënten door samen met hen complexe problemen te ontrafelen. Wat is het kernprobleem? Wat zijn de belangrijkste stuurvariabelen voor de cliënt om succes te behalen? Hoe onderhandel je met externe partijen
De afgelopen jaren is Chee-Wai met name gefascineerd door de wijze waarop overheid en bedrijfsleven kunnen samenwerken om maatschappelijk relevante resultaten te behalen.  Chee-Wai vindt het leuk om cliënten te ondersteunen bij het maximaliseren van het rendement van innovatieve en sociale projecten.

drs.  E.A. (Erik) Koridon

Erik Koridon
Erik is projectcoördinator bij BeThink Onderzoek & Advies. Hij heeft de studie Sociologie en een post-masteropleiding tot 1e graads docent Maatschappijleer aan de Universiteit van Amsterdam voltooid.
Erik heeft jarenlang ervaring met het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen: professioneel bij onderwijsinstellingen en privé als coach bij verschillende hockeyteams. Vanuit deze positie heeft Erik de vaardigheid ontwikkeld om groepen mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Bij BeThink Onderzoek & Advies is Erik daarom met name verantwoordelijk voor het coördineren en het ontwikkelen van projecten binnen het onderwijs.